Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Gorica
Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 0 0
2. Gorica 0 0
3. CB24 Tabor Sežana 0 0
4. Bravo 0 0
5. Mura 0 0
6. Aluminij 0 0
7. Celje 0 0
8. Domžale 0 0
9. Maribor 0 0
10. Koper 0 0

Skender: »Pomembni smo samo mi, odigrati moramo kvalitetno in priti do nove zmage.«

08.07.2020
Jutri zmaji v Stožicah gostijo Rudar
Po visoki zmagi v Kranju zmaji jutri gostijo Rudar iz Velenja. V 32. krogu Prve lige Telekom Slovenije se bosta tako udarila prvo in zadnje uvrščena na lestvici.

Rudar je v pokalnem tekmovanju zmaje že presenetil, zato se tekme, kot pravi Dino Skender nikakor, ne sme začeti podcenjevalno: »Kljub kratkemu premoru smo se morali na Rudar zelo dobro pripraviti. Vsaka tekma nam je pomembna, sploh ko imamo ekipe takšen tempo. Ne pričakujemo lahkih tekem, zato smo misli takoj po tekmi s Triglavom usmerili na Rudar. Verjamem, da nihče v ekipi nasprotnika ne podcenjuje. Fantje so motivirani in se želijo dokazati. Gledali smo njihove tekme in vemo, da so zelo neugodni. V kolikor mi ne bomo pravi, nas to lahko hitro kaznuje. Vseeno pa mislim, da se vsi zavedamo, koliko nam pomeni vsaka točka. Pomembni smo samo mi, odigrati moramo kvalitetno in priti do nove zmage.«

Trener Dino Skender tokrat ne bo mogel računati na kapetana Tomislava Tomića, ki bo tekmo mora izpustiti zaradi kazni rumenih kartonov.

»Tomića to tekmo ni, iščemo najboljšo možnost na tem položaju. Na klopi imamo dovolj kakovosti, zato ne dvomim o naši postavitvi na tekmi. Vsekakor bo manjkal kapetanski duh, a na drugi strani so fantje pripravljeni in imamo dovolj kakovosti, da lahko to tekmo odigramo brez večjih težav, ko govorimo o manjkajočih igralcih,« je ob tem še povedal Skender.

Zaradi ponovnih zaostritvenih ukrepov vlade v NK Olimpija Ljubljana sporočamo, da bodo domače tekme zmajev do konca sezone potekale za zaprtimi vrati. Neposredni prenos tekme med Olimpijo in Rudarjem pa si boste jutri lahko ogledali na TV Slovenija 2 s pričetkom ob 20.30 uri.

#verjamemvzmaje