Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Bravo
Nedelja, 22. 9., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 9 18
2. Aluminij 9 18
3. Celje 9 16
4. Mura 9 16
5. Maribor 9 15
6. Bravo 9 11
7. CB24 Tabor Sežana 9 10
8. Domžale 9 7
9. Triglav Kranj 9 6
10. Rudar 9 4

Stanković: Mednarodne tekme so pomembne za razvoj igralcev

16.08.2019
Trener mladinske selekcije Goran Stanković po močnem mednarodnem turnirju
Olimpijini mladinci so pretekli konec tedna nastopili na močnem mednarodnem turnirju v Zagrebu, kjer so jim nasproti stali Dinamo Zagreb, Real Madrid, albanska selekcija U19 in japonski klub Cereza Osaka.

Mladi zmaji so na težkih preizkušnjah prikazali dobre predstave, kar še zlasti velja za obračun z gostiteljem Dinamom, s katerim so se razšli brez zmagovalca (1:1), in obračun s slovitim Realom, proti kateremu so bili vse do konca v igri za točko (1:2).

Glavni trener Goran Stanković je po končanem turnirju pohvalil svoje varovance: »Za nami je močan mednarodni turnir. Odigrali smo štiri zelo močne  tekme in tako dobili določene odgovore, kje stojimo v primerjavi z evropskimi ekipami. Fantje si zaslužijo vse pohvale, saj so barve NK Olimpije, kot tudi Slovenije, dostojno zastopali.  Verjamem, da jim bodo izkušnje iz turnirja pripomogle k osebnemu in profesionalnemu razvoju. Ko igraš s takimi nasprotniki kot so Dinamo oziroma Real Madrid moraš biti v vseh pogledih maksimalno skoncentriran. Fantje so pokazali pravi karakter in veliko željo, vendar tudi preveč strahospoštovanja do nasprotnika. Vidi se, da nam takšne tekme manjkajo, zato bomo v prihodnosti prakticirali več mednarodnih tekem, saj so za razvoj igralcev zelo pomembne. Začetek sezone se bliža  in mislim, da smo dobro pripravljeni in visoko motivirani,« je zaključil glavni trener mladinske ekipe.

Mladi zmaji bodo prvo tekmo sezone 2019/20 igrali v nedeljo, ko se bodo v prvem krogu državnega prvenstva pomerili s Celjem.

#verjamemvzmaje #nsolimpija #mladenramljak