Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Triglav Kranj
Četrtek, 20.9., ob 18:00, Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 8 20
2. Olimpija 8 14
3. Gorica 8 13
4. Aluminij 8 13
5. Domžale 8 10
6. Triglav Kranj 8 9
7. Mura 8 9
8. Celje 8 8
9. Krško 8 7
10. Rudar 8 4

Starejši dečki pogumno do točke, kadetom mestni derbi z Bravom

13.11.2017
U15 do točke v Domžalah, kadeti in mladinci polovično uspešni
Minuli vikend so selekcije U15, U17 in U19 čakale težke tekme. Starejši dečki so odšli v goste k Domžalam, kadeti in mladinci pa so igrali mestna derbija z Bravom.

U15: Domžale 4:4 Olimpija (Sadiković 3x, Jovičević)
Olimpija: Miletič, Leban, Jerak, Kotnik, Struna, Kujović, Sadiković, Brus, Trček, Saitoski. Igral je še: Lečnik Spaić. Trener: Dušan Gorenc.

Na derbiju med Domžalami in Olimpijo smo že v prvem polčasu videli štiri gole. Žal tri v ljubljanski mreži, za katere je v prvem delu zadel Haris Sadiković. Kljub konkretnemu zaostanku se zmaji niso predali in so uprizorili izjemen drugi polčas. Sadiković je s svojim drugim golom zaostanek znižal, a so domači kmalu zatem spet povedli za dva gola. Sledil je izjemen zaključek Olimpije, ki je v zadnjih minutah prišla do zelo pomembne točke. Najprej je osem minut pred koncem na 3:4 znižal Nikola Jovičević, vsega dve minuti kasneje pa je najboljši posameznik tekme Haris Sadiković dosegel hat-trick in poskrbel, da Olimpija po 15 tekmah ostaja na prvem mestu.

U17: Bravo Publikum 2:3 Olimpija (Petrović, Pucihar, Hudin)
Olimpija: Pavli, Židan, Ivetić, Vrhovnik, Marsenić, Burin, Petrović, Hudin, Kurež, Pečar, Pucihar. Igrali so še: Jovanović, Stopar, Rudonja. Trener: Andrej Razdrh.

Kadeti so na mestnem derbiju po zadetkih Petrovića in Puciharja po slabi uri igre vodili z 2:0, potem pa malce popustili in domačim dovolili priti do izenačenja. Le-to je trajalo vsega nekaj sekund, saj je že v naslednjem napadu, devet minut pred koncem, v polno meril Hudin in poskrbel za zmago zeleno-belih.

U19: Bravo Publikum 2:1 Olimpija (avtogol)
Olimpija: Mrežar, Urbanija, Kričković, Verstovšek, Mladenovič, Turkuš, Jakupovič, Španja, Paradiž, Kregar, Golja. Igrali so še: Stjepanović, Medved, Gojak in Kolashinac. Trener: Aleksandar Radosavljević.