Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 36 80
2. Maribor 36 80
3. Domžale 36 73
4. Rudar 36 50
5. Celje 36 50
6. Gorica 36 47
7. Krško 36 34
8. Aluminij 36 33
9. Triglav Kranj 36 28
10. Ankaran Hrvatini 36 26

Starejši dečki pogumno do točke, kadetom mestni derbi z Bravom

13.11.2017
U15 do točke v Domžalah, kadeti in mladinci polovično uspešni
Minuli vikend so selekcije U15, U17 in U19 čakale težke tekme. Starejši dečki so odšli v goste k Domžalam, kadeti in mladinci pa so igrali mestna derbija z Bravom.

U15: Domžale 4:4 Olimpija (Sadiković 3x, Jovičević)
Olimpija: Miletič, Leban, Jerak, Kotnik, Struna, Kujović, Sadiković, Brus, Trček, Saitoski. Igral je še: Lečnik Spaić. Trener: Dušan Gorenc.

Na derbiju med Domžalami in Olimpijo smo že v prvem polčasu videli štiri gole. Žal tri v ljubljanski mreži, za katere je v prvem delu zadel Haris Sadiković. Kljub konkretnemu zaostanku se zmaji niso predali in so uprizorili izjemen drugi polčas. Sadiković je s svojim drugim golom zaostanek znižal, a so domači kmalu zatem spet povedli za dva gola. Sledil je izjemen zaključek Olimpije, ki je v zadnjih minutah prišla do zelo pomembne točke. Najprej je osem minut pred koncem na 3:4 znižal Nikola Jovičević, vsega dve minuti kasneje pa je najboljši posameznik tekme Haris Sadiković dosegel hat-trick in poskrbel, da Olimpija po 15 tekmah ostaja na prvem mestu.

U17: Bravo Publikum 2:3 Olimpija (Petrović, Pucihar, Hudin)
Olimpija: Pavli, Židan, Ivetić, Vrhovnik, Marsenić, Burin, Petrović, Hudin, Kurež, Pečar, Pucihar. Igrali so še: Jovanović, Stopar, Rudonja. Trener: Andrej Razdrh.

Kadeti so na mestnem derbiju po zadetkih Petrovića in Puciharja po slabi uri igre vodili z 2:0, potem pa malce popustili in domačim dovolili priti do izenačenja. Le-to je trajalo vsega nekaj sekund, saj je že v naslednjem napadu, devet minut pred koncem, v polno meril Hudin in poskrbel za zmago zeleno-belih.

U19: Bravo Publikum 2:1 Olimpija (avtogol)
Olimpija: Mrežar, Urbanija, Kričković, Verstovšek, Mladenovič, Turkuš, Jakupovič, Španja, Paradiž, Kregar, Golja. Igrali so še: Stjepanović, Medved, Gojak in Kolashinac. Trener: Aleksandar Radosavljević.