Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 18 43
2. Olimpija 18 40
3. Domžale 18 31
4. Rudar 18 29
5. Celje 18 24
6. Gorica 18 23
7. Krško 18 19
8. Aluminij 17 16
9. Triglav Kranj 18 14
10. Ankaran Hrvatini 17 8

Trener nas je zbližal

15.04.2017
Dino Štiglec verjame v uspešen zaključek sezone
Hrvaški bočni branilec je v Mariboru izvedel prosti strel, po kateremu je Alexandru Cretu dosegel zlata vreden gol v gosteh. Tudi nasploh je bil Štiglec eden izmed boljših nogometašev na igrišču. Pred tem dve tekmi načrtno ni začel v prvi postavi in kot se je kasneje izkazalo, je bila to dobra odločitev.

"Svež sem. Dve tekmi nisem igral, da bi bil najbolje pripravljen za Maribor. To je bil cilj in mislim, da nam je uspelo," pravi nekdanji nogometaš Slaven Belupa in dodaja, da je vzdušje v moštvu zdaj občutno boljše.

"Pred finalom pokala nas čaka osem prvenstvenih tekem, kar je več kot dovolj časa, da se pripravimo na tekmo, ki nam lahko reši sezono. Vseeno moramo tudi v prvenstvu pokazati, da znamo igrati nogomet in, da smo vredni več kot kažejo zadnji rezultati," nadaljuje Štiglec, ki se zaveda, da v Sloveniji nikogar ne gre podcenjevati. 

"Zanimivo bo do konca. Domžale so dobro moštvo, s katerim se borimo tako v prvenstvu kot v pokalu. Jaz sem optimist in verjamem, da bomo na koncu boljši," optimistično nadaljuje 26-letni branilec.

Za konec je nekaj besed namenil še trenerju Safetu Hadžiću, katerega metode so Štiglecu všeč: "Ima iskren in prijateljski odnos. Vsakemu igralcu reče točno to, kar misli. Zbližal nas je, zato je avtomatično tudi boljše vzdušje.

#verjamemvzmaje