Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Aluminij
23.04.2019, stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 28 66
2. Olimpija 28 54
3. Domžale 27 40
4. Celje 28 40
5. Mura 28 39
6. Aluminij 28 37
7. Triglav Kranj 28 31
8. Rudar 28 29
9. Gorica 28 26
10. Krško 27 20

Tri, štiri... Derbi!

30.03.2018
Tekma leta je pred vrati
Dočakali smo ga. Že peti večni derbi v letošnji sezoni, zadnji v Stožicah. Zmaji imajo deset točk naskoka in bodo pred polnimi domačimi tribunami iskali sedmo zaporedno zmago, s katero bi prednost pred zasledovalci še povečali. Pomembne informacije pred derbijem najdete spodaj.

Vstopnice
Do petka do 17. ure je bilo izdanih nekaj manj kot 11 tisoč vstopnic. Dobite jih na naši spletni strani, v klubski trgovini Mercator centru Šiška (+darilo) in na vseh prodajnih mestih. V kolikor bodo na dan tekme vstopnice še vedno na voljo, jih boste lahko kupili tudi na stadionu. Blagajne se bodo odprle ob 18:30.

Personalizacija
Na vstopnice boste tudi tokrat morali vpisati osebne podatke in ob vstopu na stadion predložiti osebni dokument. Pozivamo vas, da podatke vpišete že doma, v izogib gneči pa bodite pravočasno na vhodih na stadion. Vsi "sezonci" in obiskovalci, ki so nakup opravili na Petrolu, bodo pred vhodom morali izpolniti dodatne lističe, na katere bodo morali vpisati svoje podatke. Delile jih bodo hostese, ki bodo nastanjene na vsakem vhodu.Koreografija
Tudi zaradi predvidene koreografije pozivamo k dovolj zgodnjemu prihodu na prizorišče.

Animacije
Tako kot vedno, bo za animacije poskrbela Igra idej. Poleg družinskega sektorja boste na svoj račun lahko prišli prav vsi obiskovalci. Hostese bodo na C tribuni skrbele za poslikavo obrazov. Jasno, v zeleno-belo.

Imetniki sezonskih vstopnic
Lastniki polsezonskih in sezonskih vstopnic boste imeli tudi tokrat posebna vhoda na tribuno.

Parkiranje
Obiskovalci tekme boste lahko parkirali v garažni hiši ob stadionu (vhod 5), ki pa bo hitro polna. Zato bodite pozorni še na parkirišča Kranjčeva, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV, parkirna hiša WTC in Modri Kvadrat. Na parkiriščih Mestne občine Ljubljana je že dve uri pred tekmo in še uro po tekmi parkiranje brezplačno. Med parkirišči bo prav tako urejena krožna avtobusna linija. 

Posebna prometna ureditev
Zaradi velikega števila obiskovalcev bo v okolici stadiona Stožice veljal spremenjen prometni režim. Ob 19:00 uri se bo na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste (ob severni obvoznici) uredil enosmerni prometni režim v smeri severne obvoznice.

Gostje
Gostujoči navijači lahko vstopnice kupijo le prek NK Maribor in njihovih prodajnih mest. Iz varnostnih razlogov bo vstop gostujočim navijačem na ostale tribune zavrnjen.

Novinarji in VIP-ovci
K pravočasnemu prihodu na stadion pozivamo tudi predstavnike sedme sile in VIP-ovce. Novinarji boste lahko vstopili z letno rumeno akreditacijo PrveLige, tisti, ki vam je bila odobrena dnevna akreditacija, boste le-to lahko prevzeli na press vhodu.

Navijaški rekviziti
Prvič vam bo omogočeno na prodajnem mestu na C tribuni navijaške rekvizite kupiti tudi z naslednjimi kartičnimi produkti: Maestro, Mastercard, JVB, Visa in V Pay by Visa.

Dvigala
Iz garaže (prek vhoda 5) na tribune vodita dve dvigali. Eno na tribuno AB, drugo na C. 

Oblecite in obarvajte se v zeleno-belo in skupaj zaščitimo gnezdo!

#zaščitimognezdo #verjamemvzmaje