Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Domžale - Olimpija
Nedelja, 5. 12., 17.00, Športni park Domžale
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Koper 17 33
2. Maribor 17 33
3. Bravo 17 27
4. Olimpija 16 27
5. Mura 16 22
6. Celje 17 21
7. Domžale 17 20
8. Radomlje 17 16
9. CB24 Tabor Sežana 17 16
10. Aluminij 17 15

V prodajo so stopile sezonske vstopnice in vstopnice za večni derbi

23.07.2021
Kupite sezonske vstopnice z BON21
Spoštovani navijači,

Včerajšnja zmaga na »Žaku« in gol prednosti pred gostujočo evropsko tekmo na Malti je lepo otvorila začetek nove sezone.
 
Današnji dan pa prinaša sledeče - začetek prodaje sezonskih vstopnic in posameznih vstopnic za prvo domačo tekmo Olimpije.
Na povezavi https://vstopnice.nkolimpija.si (oziroma na zavihku VSTOPNICE na naši spletni strani) je od tega trenutka možen nakup sezonskih vstopnic in vstopnic za prvo domačo tekmo proti NK Maribor!

Kot boste lahko opazili, je stran za nakup vstopnic posodobljena, sodelujemo namreč z novim 'ticketing' sistemom. Nadejamo se, da vam bo nova personalizirana domena za nakup naših vstopnic všeč! Sistem poleg drugačnega vizualnega izgleda prinaša tudi spremembe pri samem procesu nakupa vstopnic. Določene novosti, ki jih omogoča nov sistem, vam bomo še predstavili v prihodnjih mesecih, a vse ob svojem času. Trenutne ključne informacije so sledeče:
 
  1. Ključne informacije o nakupu SEZONSKIH VSTOPNIC 2021/2022:
  • Sezonska vstopnica je do 31. 8. na voljo po znižani ceni – odrasla za 100€, otroška za 50€.
  • Sezonska vstopnica vključuje vse domače tekme Prve lige Telemach v sezoni 2021/2022, vse domače tekme Pokala Pivovarna Union (razen morebitnega finala). Sezonska vstopnica NE vključuje vseh morebitnih nadaljnjih krogov UECL lige.
  • Sezonsko vstopnico boste prejeli po pošti na domači naslov, ki ga boste vpisali pri ustvarjanju vašega uporabniškega računa za nov 'ticketing' sistem.
  • Nakup sezonskih vstopnic je možen tudi z BON21!
- Nakup z BON21 je možen LE V NAŠI URADNI TRGOVINI v Supernova Mercator centru Šiška. Nakup z BON21 NI MOŽEN pri nakupu sezonske vstopnice preko spleta. Nakup z BON21 ravno tako NI MOŽEN na dneve domačih tekem na prodajnih mestih na stadionu Stožice.
- Za nakup sezonske vstopnice z BON21 se osebno oglasite v naši uradni trgovini, kjer boste prodajalcu predali kopijo osebnega dokumenta in eno izmed zahtevanih Prilog, potrebnih za unovčenje BON21.
- Omenjene Priloge za BON21 najdete na naslednji povezavi:  https://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/turisticni_bon_in_bon21/#tab8743
*Izberete Priloge, kjer piše BON21 in NE priloge kjer piše TB.
- BON21 se lahko izkoristi izključno za nakup sezonske vstopnice in NE za nakup posamičnih vstopnic za različne domače tekme.
 
Vsi lanski kupci sezonskih vstopnic boste jutri po e-mailu prejeli sporočilo z navodili za pridobitev vašega novega sedeža sezonske vstopnice. Prejeli boste natančna pisna in video navodila, kako ustvarite svoj uporabniški račun in kako sami izberete ter rezervirate svoj sedež za novo sezono! Sezonsko vstopnico za to sezono, kot že omenjeno v eni od naših preteklih novic, dobite brezplačno, ker si v lanski sezoni niste mogli ogledati tekem zaradi Covida-19. V e-mailu boste v ta namen prejeli tudi številko kupona za brezplačno rezerviranje sedeža. V kolikor e-mail sporočila niste prejeli, nas kontaktirajte na ticketing@nkolimpija.si.
 
  1. Ključne informacije o nakupu POSAMIČNIH VSTOPNIC za prvo domačo tekmo z Mariborom, ki bo odigrana v nedeljo, 1. 8., na stadionu Stožice:
  • Cena odrasle vstopnice je 10€, cena otroške vstopnice (otroci od 4. do vključno 14. leta) je 5€.
  • Na zahtevo policije bo za tekmo predpisana personalizacija vstopnic.
  • Svojo vstopnico za tekmo z Mariborom si lahko zagotovite preko uradne klubske spletne strani, v naši uradni trgovini v Supernova Mercator centru Šiška in na dan tekme na enem izmed dveh prodajnih mest na stadionu Stožice.
 
Za morebitna dodatna vprašanja o vstopnicah za novo sezono nas kontaktirajte na ticketing@nkolimpija.si.
 
Vstopnice so v prodaji.
 
Se vidimo na Stožicah!
 
#verjamemvzmaje