Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Rudar
Sobota, 19. 10., ob 16:45, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 13 27
2. Aluminij 13 25
3. Maribor 13 25
4. Mura 13 24
5. Celje 13 21
6. Domžale 13 13
7. Bravo 13 13
8. CB24 Tabor Sežana 13 13
9. Triglav Kranj 13 10
10. Rudar 13 5

V Stožicah pokalni dvoboj z Rudarjem

18.09.2019
Glavni trener Safet Hadžić pred obračunom osmine finala Pokala Slovenije
Nogometaše Olimpije v naslednjih dveh tednih čaka natrpan spored, saj bodo v tem času igrali kar štiri tekme. Prva izmed teh bo na sporedu jutri, ko se bodo v osmini finala Pokala Slovenije pomerili z Rudarjem.

Obračun med aktualnimi pokalnimi prvaki in Velenjčani se bo v Stožicah pričel ob 16:30. Šlo bo za dvoboj ekip, ki sta povsem drugače začeli sezono, saj je Olimpija na prvem mestu prvenstvene lestvice, Rudar pa na zadnjem.

Glavni trener Safet Hadžić je o zgoščenem sporedu tekem povedal: »Vsaka tekma je svoja zgodba in če si favorit, moraš vse zmagati. Tekmeci so kvalitetni in bo težko, a mi smo Olimpija in moramo zmagovati,« je razmišljal strateg zmajev in o Rudarju povedal: »Posamično imajo zelo dobre igralce za slovensko ligo in če nisi stoodstoten, imaš težave. Videli ste, kako je bilo proti Celju, prišli smo v fazo, ko smo bili superiorni, nato pa zaradi lastnih neumnosti izgubili dve točki na domačem igrišču. Podobno se lahko zgodi tudi jutri, če ne bomo pravi, imamo lahko zopet težave.«

Trener Olimpije je tudi dodal, da bo za pokalno tekmo nekoliko premešal ekipo: »Zarotiral bom nekaj igralcev. Smatram da je vsak, ki je v prvem moštvu, kakovosten in lahko igra v prvi postavi, tako da bodo dobili priložnost tudi tisti, ki so igrali manj. V vsakem primeru bo tekma pomembna in poskušali bomo zmagati,« je poudaril Hadžić.

Vstopnice za četrtkov pokalni obračun so na voljo na naši spletni strani, v uradni klubski trgovini v Mercator centru Šiška in na prodajnih mestih Petrola, Eventima in Mojih kart.

#verjamemvzmaje