Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Triglav Kranj
Četrtek, 20.9., ob 18:00, Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 8 20
2. Olimpija 8 14
3. Gorica 8 13
4. Aluminij 8 13
5. Domžale 8 10
6. Triglav Kranj 8 9
7. Mura 8 9
8. Celje 8 8
9. Krško 8 7
10. Rudar 8 4

Vemo, kakšna tekma nas čaka

06.03.2018
Bišćan in Ivačič pred tekmo z Aluminijem
Zdaj je že jasno, da bo Olimpija tudi po 21. krogu državnega prvenstva na prvem mestu, vprašanje je zgolj, s kakšno prednostjo. V primeru zmage proti Aluminiju bi ta pred prvim zasledovalcem znašala štiri točke (ob tekmi več). 

"Najbolj pomembno je, da smo drugi del prvenstva začeli z dvema zmagama. S tekmo proti Celju nisem bil pretirano zadovoljen, zato pa smo v Novi Gorici odigrali zelo dobro," je dejal Igor Bišćan, ki jutri ne bo mogel računati na poškodovane Nejca Vidmarja, Aljaža Krefla in Nika Kapuna ter kaznovanega Abassa Issaha. Trener zmajev se zaveda, da bo obrambo Aluminija težko prebiti: "Pokazali so proti Mariboru, da so zelo organizirani. Imajo novega trenerja, dobili so novo energijo in to se jim pozna. Impresioniran sem bil nad tem, kar so prikazali na prvih dveh tekmah. Vemo, kakšna tekma nas čaka. Morali bomo biti potpežljivi in izkoristiti priložnosti, ki se nam bodo ponudile."

"Ne smemo zaspati po dveh zmagah. Še naprej moramo dobro delati in izkoristiti dobro vzdušje, ki je v slačilnici. Gremo tekmo po tekmo in bomo videli, kam nas bo to pripeljalo," pa je na druženju z novinarji pred torkovim treningom dejal vratar zmajev Aljaž Ivačič.

#verjamemvzmaje