Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 36 80
2. Maribor 36 80
3. Domžale 36 73
4. Rudar 36 50
5. Celje 36 50
6. Gorica 36 47
7. Krško 36 34
8. Aluminij 36 33
9. Triglav Kranj 36 28
10. Ankaran Hrvatini 36 26

Vidmar: Delo na treningih se kaže na tekmah

13.08.2017
Olimpija nasula Rudarju štiri gole
5. krog PLTS je v soboto zvečer v Stožice pripeljal velenjski Rudar in veliko zeleno-belih navijačev, ki jih je najprej razveselilo dejstvo, da je odslej možno tudi na naših tekmah, zmerno in odgovorno, seveda, piti pivo.

Za še večje veselje pa so poskrbeli nogometaši Olimpije, ki so v težki tekmi polni čvrstih duelov, premagali goste iz Velenja s 4:0.

»Z igro v prve pol ure nisem bil najbolj zadovoljen. Po prvem doseženem zadetku smo bili sicer bolj mirni, šele drugi gol pa je prinesel našo popolno dominanco. Vesel sem  in bi mojim fantom za zmago rad čestital,« je povedal trener zeleno-belih Igor Bišćan.

»Res je bilo težko. Rudar je fizično močna ekipa," se je strinjal Mitch Apau, ki je odigral odlično tekmo na desni strani Olimpijine obrambe. »Vzdušje po zmagi v slačilnici je odlično, je pa res, da tudi po kranjskem remiju nismo povesili glav. Igramo dobro, a pomembno je da gremo počasi iz tekme v tekmo in ne prehitevamo,« je dodala Olimpijina štiriindvajsetica.

Celotno ekipo in strokovni  štab veseli tudi dejstvo, da zeleno-beli spet niso prejeli zadetka. Obramba na čelu z Nejcem Vidmarjem je četrtič zapored ohranila svojo mrežo nedotaknjeno.

»Kar delamo na treningih se je preneslo na tekme in hvala bogu, da je tako,« je povedal zeleni Vidmar. »Treba je le vztrajati in še naprej delati tako in verjamem, da rezultati ne bodo izostali.«

#verjamemvzmaje