Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Gorica
Nedelja, 1. 10. 2017, ob 16:50, Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 10 24
2. Maribor 10 24
3. Gorica 10 16
4. Rudar 10 16
5. Domžale 10 12
6. Krško 10 12
7. Celje 10 11
8. Aluminij 10 10
9. Ankaran Hrvatini 10 6
10. Triglav Kranj 10 4

Vidmar: Delo na treningih se kaže na tekmah

13.08.2017
Olimpija nasula Rudarju štiri gole
5. krog PLTS je v soboto zvečer v Stožice pripeljal velenjski Rudar in veliko zeleno-belih navijačev, ki jih je najprej razveselilo dejstvo, da je odslej možno tudi na naših tekmah, zmerno in odgovorno, seveda, piti pivo.

Za še večje veselje pa so poskrbeli nogometaši Olimpije, ki so v težki tekmi polni čvrstih duelov, premagali goste iz Velenja s 4:0.

»Z igro v prve pol ure nisem bil najbolj zadovoljen. Po prvem doseženem zadetku smo bili sicer bolj mirni, šele drugi gol pa je prinesel našo popolno dominanco. Vesel sem  in bi mojim fantom za zmago rad čestital,« je povedal trener zeleno-belih Igor Bišćan.

»Res je bilo težko. Rudar je fizično močna ekipa," se je strinjal Mitch Apau, ki je odigral odlično tekmo na desni strani Olimpijine obrambe. »Vzdušje po zmagi v slačilnici je odlično, je pa res, da tudi po kranjskem remiju nismo povesili glav. Igramo dobro, a pomembno je da gremo počasi iz tekme v tekmo in ne prehitevamo,« je dodala Olimpijina štiriindvajsetica.

Celotno ekipo in strokovni  štab veseli tudi dejstvo, da zeleno-beli spet niso prejeli zadetka. Obramba na čelu z Nejcem Vidmarjem je četrtič zapored ohranila svojo mrežo nedotaknjeno.

»Kar delamo na treningih se je preneslo na tekme in hvala bogu, da je tako,« je povedal zeleni Vidmar. »Treba je le vztrajati in še naprej delati tako in verjamem, da rezultati ne bodo izostali.«

#verjamemvzmaje