Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Krško - Olimpija
23.2.2019, Krško
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 45
2. Olimpija 19 36
3. Aluminij 19 30
4. Domžale 19 27
5. Celje 19 26
6. Mura 19 24
7. Gorica 19 22
8. Rudar 19 18
9. Triglav Kranj 19 16
10. Krško 19 15

Vrača se Goran Brkić

08.11.2017
Srbski vezist v igri za nastop že na derbiju
Eden izmed tistih, ki so odlično začeli sezono, opozorili nase in osvojili srca navijačev, je zagotovo Goran Brkić. 26-letni vezist je na začetku državnega prvenstva igral odlično, dosegel dva fantastična gola s prostih strelov, potem pa se je nesrečno poškodoval. Najprej je imel težavo z ahilovo tetivo, v zadnjem času pa mu je močno nagajal še gleženj. Toda pred prvim derbijem v nizu imamo za vas odlično novico: Goran je nazaj.

"Za mano je neprijetno obdobje. Po prvi poškodbi je prišla še ena, kar je nekaj najtežjega. Izvlekel sem se iz tega tudi s pomočjo zdravniške službe, tako da sem od začetka tega tedna nazaj na treningih. Zdaj je od mene odvisno, moram se potruditi čimprej vrniti, dati vse od sebe in prepričati trenerja," je v pogovoru za Olimpija TV povedal Brkić, ki bo v igri za nastop že v soboto, ko v Stožicah v četrtfinalu pokala Slovenije gostuje Maribor.

Goran se vrača v pravem obdobju, saj zmaje čaka veliko število tekem, na katerih bo Igor Bišćan potreboval vse najmočnejše moči. "Zdaj smo v zelo pomembnem delu sezone. Prihaja tudi do poškodb, kar je normalno. Najbolj pomembno je, da delamo tako, kot je treba, da dajemo maksimum. Potem rezultati zagotovo ne bodo izostali," je prepričan srbski vezist, ki je v zadnjem času soigralce spremljal s tribune. Dejal je, da je videl veliko pozitivnega, sploh v smislu karakterja moštva: "Zmagujemo tudi takrat, ko igra morda ni najboljša. To je ena izmed kvalitet pravih ekip. To me zelo veseli, saj s tem kažemo karakter. Pomembno je, da v vsakem trenutku držimo skupaj, kot prava ekipa."

Brkić je prepričan, da je Olimpija na pravi poti, zaveda se konkurence v moštvu, ki pa se je ne boji. "Izpustil sem pomemben del pol sezone. Moj cilj je, da učvrstim nogo in da se psihično in fizično stabiliziram. Hočem biti konkurenčen, to je prvi cilj," zaključuje mojster prostih strelov.