Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Gorica
Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 0 0
2. Gorica 0 0
3. CB24 Tabor Sežana 0 0
4. Bravo 0 0
5. Mura 0 0
6. Aluminij 0 0
7. Celje 0 0
8. Domžale 0 0
9. Maribor 0 0
10. Koper 0 0

Vukušić: »Čaka nas tekma našega življenja.«

21.07.2020
Odločala bo zadnja tekma sezone
NK Olimpija Ljubljana bo na zadnji tekmi sezone lovila sedmi naslov državnih prvakov. Zaradi kazni pa jo bo moral izpustiti Luka Menalo. Novo lovoriko bodo zmaji napadali z drugega mesta, kjer jim dvig pokala omogoča le zmaga. Tekma z NK Celje se bo odigrala na stadionu Z'dežele v Celju, navijači pa boste lahko prenos tekme spremljali tudi v Pivnici Union, kjer bomo skupaj navijali za naše zmaje.

»Prejšnje kolo je Celje postavilo na vrh lestvice in mi smo sedaj tisti, ki napadamo zmago, ki napadamo naslov. To bomo jutri poskusili izkoristiti. Vemo, kaj pričakovati, vemo, kaj nas jutri čaka. Ne smemo biti nepremišljeni. Imamo veliko motivacijo, da pokažemo, da smo najboljša ekipa v državi in enostavno moramo to zdaj pokazati še na igrišču,« je bil jasen trener Dino Skender.

Ante Vukušić pa je pred zadnjo tekmo sezone povedal: »Jutrišnjo tekmo že težko pričakujemo. Vemo, po kaj gremo v Celje in kljub zadnjim rezultatom smo popolnoma osredotočeni na igro. Zadnje tekme so za nami in mi gledamo naprej. Pred jutrišnjim derbijem ali če želite tekmo našega življenja, smo polni optimizma. V nogometu se pogosto zgodi, da loviš rezultat, moraš preobrniti tekmo ali kaj podobnega. Igralci smo pripravljeni. Verjamemo, da bo jutri naš dan in da bomo osvojili to kar nam pripada. Energija v ekipi je prava in mislim, da smo nekoliko bolj izkušeni od nasprotnika. V primeru, da pokažemo našo pravo igro, ki smo jo v tej sezoni že kazali, ne dvomim v našo zmago. Mislim, da smo boljši in želim si, da to dokažemo tudi na zelenici. Vsak igralec bo jutri dal svojih 110%. V tekmo gremo brez strahu, igralci namreč živimo za takšne tekme.«

Neposredni prenos tekme med Olimpijo in Celjem si boste jutri lahko ogledali na TV Slovenija 2 s pričetkom ob 20.45 uri.

#verjamemvzmaje