Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Ankaran Hrvatini - Olimpija
Nedelja, 18. 3. 2018, ob 13:00
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 23 55
2. Maribor 22 48
3. Domžale 21 40
4. Rudar 21 33
5. Celje 22 33
6. Gorica 21 23
7. Krško 20 20
8. Aluminij 21 18
9. Triglav Kranj 21 14
10. Ankaran Hrvatini 22 13

Z jasnimi in visokimi cilji

11.01.2018
Filip Uremović prva zimska okrepitev
V sredo, 10.1., so prvi nogometaši Olimpije opravili s testiranji na Inštitutu za šport. Raznorazni testi bodo strokovnemu štabu našega moštva omogočili lažji in boljši vpogled v stanje pripravljenosti varovancev Igorja Bišćana.

Prvi skupni trening bodo opravili v ponedeljek, 15.1., na domačih tleh pa bodo vse do zadnjega dne v mesecu, ko se bodo odpravili na priprave na turško obalo v Belek. Zaključni del pripravljalnega obdobja bo opravljen v Čatežu.

"V glavnem bomo trenirali dvakrat dnevno in igrali pripravljalne tekme. V kolikor bo prišlo do kakšnih manjših težav, predvsem zaradi intenzivnosti dela, potem bomo plan modificirali. Do odhoda v Turčijo bomo v Ljubljani, kjer bomo odigrali tri pripravljalne tekme. Delali bomo na vseh elementih telesne pripravljenosti, potem pa sledi odhod v Turčijo. Mislim, da smo lahko optimistični pred nadaljevanjem sezone. Poskušali bomo nadaljevati v jesenskem slogu in se boriti za obe lovoriki. Verjamem v fante in v to, da bomo na koncu srečni ter se veselili dvojne krone," je ob povratku v Ljubljano dejal trener Igor Bišćan, ki bo v ponedeljek pozdravil prvo okrepitev.

V Ljubljano se namreč seli dosedanji član zagrebškega Dinama, 20-letni branilec Filip Uremović. Gre za nogometaša, ki se najbolje znajde v osrčju obrambe, v prvem delu letošnje sezone pa je bil kapetan druge ekipe Dinama, vodilnega moštva druge hrvaške lige. "Gre za nogometaša, ki je vajen boja za vrh lestvice in ga naš strokovni štab dobro pozna. Obstajajo možnosti glede potencialnih odhodov in prihodov, ampak zaenkrat je to vse. Normalno, nisem samo jaz odgovoren za to. Tu sta tudi Mladen Rudonja in predsednik, ki se ukvarjata s tem," je še dodal Bišćan. 

Pred mikrofon je stopil tudi Rok Kronaveter, ki bo po dolgem času trenerju na voljo od prvega dneva priprav. "Plan je takšen kot vsako leto - kar najbolje se pripraviti na sezono. Vesel sem, da bomo začeli s treningi, vsaj zame je bil ta premor predolg. Dobra novica zame je, da bom lahko od začetka priprav treniral z ekipo. Upam, da bom ostal zdrav. Sem zelo motiviran," je dejala ljubljanska številka sedem.