Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Krško - Olimpija
23.2.2019, Krško
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 19 45
2. Olimpija 19 36
3. Aluminij 19 30
4. Domžale 19 27
5. Celje 19 26
6. Mura 19 24
7. Gorica 19 22
8. Rudar 19 18
9. Triglav Kranj 19 16
10. Krško 19 15

Zarifović: Nimamo se česa bati

12.03.2018
Robustni branilec pohvalil zavzetost moštva na tekmi v Kranju
Aris Zarifović je v tej sezoni začel dve prvenstveni tekmi. Prvo v čisto prvem krogu sezone proti Celju, drugo pa včeraj v Kranju. V njegovi igri manjko minutaže ni bil zaznan, saj je odigral odlično tekmo in bil eden izmed najbolj zaslužnih za pomembno zmago Olimpije.

"Igrišče je bilo slabo, blatno, megla in slaba vidljivost pa sta nam onemogočali hitrejšo igro. Na takšnem igrišču so najbolj pomembne tri točke in da smo še vedno na prvem mestu," je po tekmi kratko in jedrnato dejal branilec, ki je ob odsotnosti Branka Ilića tudi nosil kapetanski trak.

Zmaji so na štirih tekmah v drugem delu sezone osvojili vseh 12 možnih točk in imajo pred najbližjim zasledovalcem (ob tekmi več) štiri točke prednosti. "Vsaka tekma je pomembna. Mi gremo tekmo po tekmo, osvajamo točke in ne gledamo, kdo in koliko je za nami. Če bomo tako zavzeti, kot na zadnjih štirih tekmah, potem se nimamo česa bati," nadaljuje Aris.

Kako pa je bil s svojo predstavo zadovoljen Zarifović? "Veste sami, kaj je moje delo. Obdržali smo 'nulo' v obrambi, tako da sem zadovoljen, predvsem pa vesel, da sem dobil priložnost. Upam, da bo tako tudi v prihodnje," skromno dodaja.

Olimpijo v sredo ob 16. uri v napornem ritmu tekem čaka nova težka preizkušnja. V Stožice prihaja velenjski Rudar: "Rudar je kakovostnejši nasprotnik od Triglava. Moramo se dobro pripraviti, ob tem pa gledati nase in na svojo igro, ki je dobra. Lahko smo še boljši, tega se zavedamo, ampak trenutno je najbolj pomembno to, da nabiramo točke."

#verjamemvzmaje