Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Radomlje - Olimpija
Nedelja, 25. 7., Športni park Domžale
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 0 0
2. CB24 Tabor Sežana 0 0
3. Bravo 0 0
4. Mura 0 0
5. Aluminij 0 0
6. Radomlje 0 0
7. Celje 0 0
8. Domžale 0 0
9. Maribor 0 0
10. Koper 0 0

Zeleno-bele čaka obračun z Domžalami

23.02.2021
Pred tekmo 23. kroga PLTS
Nogometaši Olimpije bodo v sredo, 24. februarja, ob 15.30 odigrali srečanje 23. kroga Prve lige Telekom Slovenije. V Stožicah se bodo pomerili z ekipo Domžal.

Zmaji so po dveh zaporednih zmagah v spomladanskem delu prvenstva proti Aluminiju zabeležili prvi neodločen izid. V Kidričevem ni bilo zadetkov. Olimpija je s točko povečala prednost na prvem mestu prvenstvene lestvice. Maribor, s katerim se bodo zeleno-beli srečali v soboto, sedaj zaostaja za 2 točki.

Domžale so v drugi del prvenstva vstopile z enakimi rezultati kot Zmaji. Zabeležili so torej 2 zmagi in 1 neodločen rezultat. Na zadnji tekmi so si zmago nad Sežano zagotovili v samem zaključku srečanja. Na lestvici sedaj zasedajo 4. mesto z 32 točkami.

Tekmeca sta se v aktualni sezoni pomerila dvakrat. V Ljubljani so po dveh zadetkih Ivanovića in enemu zadetku Bosića slavili Zmaji, v Domžalah pa nogometaši v rumenih dresih. Zadnjih 10 medsebojnih srečanj se je šestkrat končalo z zmago Olimpije, trikrat so slavili Domžalčani, enkrat pa je bil izid neodločen.

Oba stratega bosta zaradi izpolnjene kvote rumenih kartonov pogrešala enega igralca. Pri Zmajih bo manjkal kapetan Timi Max Elšnik, v taboru Domžal bo odsoten Zeni Husmani. Glavni sodnik srečanja bo Roberto Ponis, s strani mu bosta pomagala Grega Kordež in Aleksandar Kasapović, vlogo četrtega sodnika pa bo opravljal Dejan Balažič.

Neposredni prenos obračuna boste lahko spremljali na programu TV Slovenija 2.

#verjamemvzmaje