Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Domžale
Nedelja, 21. 7., ob 20:10, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 0 0
2. Triglav Kranj 0 0
3. Aluminij 0 0
4. Krško 0 0
5. Rudar 0 0
6. Celje 0 0
7. Domžale 0 0
8. Maribor 0 0
9. Gorica 0 0
10. Mura 0 0

Zmajčki na obisku pri vrstnikih iz Zagreba

10.02.2019
Naše najmlajše selekcije množično proti zagrebškemu Dinamu
Olimpija v mlajših selekcijah ohranja dobro sodelovanje s klubi tudi izven naših meja. Vez z zagrebškim Dinamom in njihovo šolo, ki velja za eno najboljših ne samo v regiji, ampak tudi v Evropi, traja že nekaj let in kluba si pogosto izmenjujeta gostovanja.

Tokrat so bili na vrsti zmajčki, ki so v treh etapah z vsemi najmlajšimi selekcijami odigrali prijateljske tekme z zagrebškim Dinamom. Čeprav je bil rezultat v drugem planu, pa se je znova pokazalo, da je naša nogometna šola vse bližje ugledni in že leta mednarodno uveljavljeni Dinamovi.

Še najbolje so se odrezali fantje v selekciji U12 (letnik 2007) našega trenerja in direktorja nogometne šole do U14 Hajra Rizvića, ki so hrvaške vrstnike povsem nadigrali, bili v obeh polčasih veliko boljši nasprotnik, a so na koncu nezasluženo izgubili z 1:2.

Tudi ostale selekcije so bili pod vodstvom trenerjev Amirja Agića, Selvada Kujovića, Luka Kovačiča, Gorana Čurta, Sebastjana Mraka in pomočnikov ene bolj, druge malce manj rezultatsko enakovredne hrvaškim vrstnikom, ki trenirajo v odličnih pogojih in že po nekaj let uveljavljenem sistemu, ki znova in znova proizvaja nadarjene mlade nadobudneže.

Pred in po tekmah, obisk Dinamove akademije je bil razdeljen na tri dele, je še poglobil strokovno sodelovanje med trenerskima taboroma. Dinamo bo že v kratkem na prihajajočem mednarodnem turnirju Zmajevo gnezdo v Jami vrnil obisk s številnimi selekcijami. Zmajčki, vse skupaj jih je Dinamovo akademijo obiskalo več kot sto naših otrok, so bili po prijetnem dnevu v Zagrebu bogatejši za nova nogometna spoznanja.