Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Radomlje
Sobota, 25. 9., 20:15, Stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Koper 8 19
2. Bravo 9 16
3. Olimpija 9 16
4. Mura 9 14
5. Maribor 9 13
6. CB24 Tabor Sežana 9 13
7. Celje 9 10
8. Domžale 8 10
9. Aluminij 9 7
10. Radomlje 9 5

Zmajčki so se izkazali na turnirju na Hrvaškem

08.06.2021
Olimpijine najmlajše selekcije na mednarodnem turnirju v Umagu
Tradicionalno se številne mlajše Olimpijine selekcije podajajo na mednarodni turnir v Umag. Lani je bil, razumljivo, odpovedan, letos pa je termin pomaknjen na pred poletni čas. Minuli konec tedna so se na turnirju mudile tri ekipe zmajčkov. Vse so se na kakovostnem tridnevnem tekmovanju izkazale z dobrimi predstavami in še boljšimi rezultati. Selekcija generacije U8 (trenerja Jure Šegota in Tomaž Avbelj) je odlično odprla skupinski del, ki ga je končala na drugem mestu in brez poraza. Zmajčki so nato zaustavljeni šele v polfinalu, a so turnir Umag Trophy zaključili z zmago, saj so v tekmi za tretje mesto ugnali rivale iz Maribora. Prvo mesto je osvojila beograjska Crvena zvezda, drugo pa Rijeka. 

Selekcija U10 (Admir Krupić in Albert Lazicani) je prav tako blestela že v predtekmovanju in ta del turnirja zaokrožila brez poraza in končala na vrhu. Prvi poraz je doživela v polfinalu. Zmajčki so se nato zbrali in zanesljvo ugnali tekmece v boju za "bron".  Turnir v Umagu so končali na tretjem mestu.

Enako uspešna je bila tudi ekipa U14 trenerjev Klemna Avblja in Bobana Jovića, ki je dobro odigrala skupinski del, ga zanesljivo končala na drugem mestu in se v izločilnih bojih prebila vse do polfinala, kjer je morala priznati premoč Mariboru. Zmajčki so se nato koncentrirali za zadnjo tekmo na turnirju in slavili v dvoboju za končno tretje mesto proti Triglavu iz Kranja. Zmaga na Umag Trophyju je pripadla Mariboru, drugo mesto pa je osvojil ljubljanski Bravo.

Fantom in strokovnemu vodstvu čestitke za odlične predstave in rezultate na turnirju na Hrvaškem.

#verjamemvzmaje