Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tabor Sežana - Olimpija
Sobota, 6. 6., ob 18:00, Sežana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 25 50
2. Aluminij 25 45
3. Celje 25 45
4. Maribor 25 43
5. Mura 25 38
6. CB24 Tabor Sežana 25 29
7. Bravo 25 28
8. Triglav Kranj 25 27
9. Domžale 25 26
10. Rudar 25 10

Zmajev piknik in derbi s Partizanom

13.06.2019
Na predsezonskem druženju z navijači nastop Pera Lovšina in obisk iz Beograda
V soboto, 6. julija, bodo Stožice znova oživele. Nogometni klub Olimpija pripravlja Zmajev piknik - druženje vseh navijačev Olimpije. Drznemo si trditi, da bo letošnji piknik nekaj posebnega. Tisti, ki Olimpijo nosite v srcu, boste zares prišli na svoj račun.

Sobotno dogajanje se bo začelo ob 10:00 na betonskem igrišču na ploščadi pred dvorano Stožice, kjer bo potekal malonogometni turnir z bogatimi nagradami (glavna nagrada 400€ + praktične nagrade). Po končanem turnirju se bo dogajanje preselilo na ploščad pred C tribuno, ob druženju na Zmajevem pikniku bo Olimpijine navijače zabaval Pero Lovšin. Vrhunec dneva predstavlja večerna nogometna tekma, ki bo še posebej razveselila tiste, ki se z nostalgijo spominjate zlatih časov jugoslovanskega nogometa. Nogometaši Olimpije se bodo namreč v sklopu priprav na novo, evropsko sezono na največjem stadionu v Sloveniji pomerili z ekipo beograjskega Partizana!

Osrednji del dogodka je tradicionalni Zmajev piknik (pričetek ob 16:00), na katerega smo povabili najboljše žar mojstre, ki bodo skrbeli za to, da se boste navijači Olimpije družili ob dobri hrani. Za pijačo pa bo s svojim bogatim naborom osvežilnih pijač seveda poskrbela ljubljanska pivovarna Union. Ob pikniku bomo poskrbeli tudi za brezplačno glasbeno zabavo, na odru bo kraljevala zimzelena legenda Ljubljane ter velik navijač Olimpije Pero Lovšin. Poskrbljeno bo tudi za animacijo otrok, tako da lepo vabljene celotne družine, da novi generaciji navijačev Olimpije pokažemo, kaj pomeni zelena ljubezen.

Cena vstopnice za tekmo s Partizanom, ki se prične ob 20.15, znaša 10 €, v ceno vstopnice je vključen tudi obrok, ki ga pripravljajo naši mojstri žara, in vstopnica za prvo tekmo kvalifikacij za ligo Europa. Vstopnice v prodaji od četrtka, 20. junija (uradna trgovina MC Šiška, Mojekarte, Eventim).

Vsi imetniki sezonskih vstopnic si bodo tekmo med Olimpijo in Partizanom lahko ogledali brezplačno.

Evropa je pred vrati.

#verjamemvzmaje