Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Rudar - Olimpija
Sobota, 29. 2., ob 14:00, Velenje
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 22 43
2. Aluminij 22 41
3. Maribor 21 39
4. Celje 21 37
5. Mura 21 36
6. Triglav Kranj 22 26
7. Domžale 22 25
8. CB24 Tabor Sežana 22 22
9. Bravo 21 20
10. Rudar 22 8

Zmaji maksimalno pripravljeni na zmago v Murski Soboti

01.11.2019
Olimpija v 16. krogu DP proti Muri
Nogometaši Olimpije bodo v nedeljo v Murski Soboti igrali tekmo 16. kroga državnega prvenstva proti Muri.

Zmaji po 15 tekmah zasedajo vrh prvenstvene lestvice (33 točk), Mura pa je s petimi točkami manj na četrtem mestu (28). Olimpija je najboljše gostujoče moštvo v tej sezoni (16 točk na 7 tekmah), medtem ko je Mura četrta najboljša domača ekipa (17 točk na 7 tekmah).

Glavni trener Olimpije Safet Hadžić je pred gostovanjem na Fazaneriji dejal: »Vemo, da je Mura kvalitetna ekipa, je pa tudi res, da smo v vzponu in željni, da jesenski del prvenstva končamo na prvem mestu. Igralci bodo maksimalno pripravljeni, da tekmo dobimo. Pričakujem zanimivo in gledljivo tekmo z veliko goli. Upamo, da bomo slavili v Murski Soboti,« je pojasnil Hadžić, ki ve, da bodo njegovi igralci v nedeljo morali prikazati kompletno predstavo: »Mura je agresivna ekipa in če bomo igrali slabo, nas lahko premagajo. Če pa bomo mi prikazali kompletno predstavo, potem lahko v Murski Soboti tudi kaj naredimo,« je povedal Hadžić, ki bo nedeljsko tekmo zaradi kazni moral spremljati s tribune.

Olimpija bo v nedeljo močnejša za povratnika Jucieja Lupeto, ki je odslužil kazen in bo lahko pomagal soigralcem: »To je dobra pridobitev za nas, saj ima agresijo in moč,« je o svojem varovancu povedal Hadžić.

Strateg zmajev je nekaj besed namenil tudi Luki Menalu, ki je prejel vpoklic v člansko reprezentanco Bosne in Hercegovine: »Luka je zagotovo talent velikega formata. Treba bo narediti še dosti stvari v njegovi karieri, ampak zna se razviti in mislim, da je zasluženo prejel vpoklic.«
 
Vstopnice na voljo tudi na dan tekme v Murski Soboti

Za vse navijače Olimpije, ki si nameravajo ogledati gostovanje v Murski Soboti (začetek ob 16:45), prilagamo koristne informacije:

• Parkiranje za navijače Olimpije bo organizirano na Kopališki ulici.

• Green Dragonsi bodo nameščeni na sektorju V, medtem ko bosta ostalim navijačem Olimpije namenjena sektorja M in L.

• Vstopnice za sektorja M in L sta na voljo na spletnem portalu Mojih kart, navijači pa si boste vstopnice lahko zagotovili tudi na dan tekme v Murski Soboti, in sicer pri vhodu na sektor V.

• Cena vstopnic v predprodaji je 8€, na dan tekme pa bodo stale 10€.


Vabljeni, da podprete Olimpijo v Murski Soboti!


#verjamemvzmaje