Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Domžale
Nedelja, 27. 9., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Mura 4 10
2. Maribor 4 8
3. Domžale 4 7
4. Bravo 4 7
5. CB24 Tabor Sežana 4 6
6. Koper 4 5
7. Aluminij 4 4
8. Olimpija 3 2
9. Celje 4 2
10. Gorica 3 0

Zmaji močnejši za odličnega vezista

25.07.2016
Danijel Miškić naslednja tri leta v Olimpiji
LjubljanaAktualni državni prvaki iz prestolnice so od danes postali močnejši za odličnega vezista Danijela Miškića (22), ki je zadnji dve sezoni in pol igral v dresu celjskega prvoligaša.

Prihod nadarjenega nogometaša v Zmajevo gnezdo je nov korak k uresničitvi klubske strategije, ki temelji na grajenju moštva na dolgi rok. Miškić, ki je v mlajših kategorijah zastopal barve hrvaških prvoligašev Sesvet, zagrebškega Dinama in Lokomotive, je nase opozoril tudi v mlajših reprezentančih selekcijah. Pred dvema letoma in pol ga je nogometna pot vodila v Slovenijo, kjer si je z odličnimi igrami v dresu Celja prislužil klic iz vrst aktualnega državnega prvaka.

V Novem mestu rojeni hrvaški vezist (11. 10. 1993) je z zeleno-belimi podpisal 3-letno pogodbo (30. 5. 2019).
“V prvi vrsti bi želel poudariti, da sem zelo srečen, ker sem postal član največjega kluba v Sloveniji. Prvi vtisi so izjemni, saj so me vsi v klubu odlično sprejeli, tako da komaj čakam, da z moštvom opravim uvodni trening. Prihod v Olimpijo pomeni zelo velik korak naprej v moji karieri, zavedam pa se, da bom v prihodnje moral nadgraditi svoje igre iz Celja, če bom želel upravičiti pričakovanja vodstva kluba, navijačev in javnosti. Našim izjemnim navijačem obljubljam, da bom na vsakem treningu in tekmi storil vse, kar je v moji moči, da prispevam pomemben delež k uspehom kluba. Cilji so znani in jasni: želimo osvojiti tako državno prvenstvo kot domači pokal,” je po podpisu 3-letne pogodbe z aktualnimi državnimi prvaki dejal Danijel Miškić.

Foto: SPS.