Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Bravo
Nedelja, 22. 9., ob 20:15, Ljubljana
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 9 18
2. Aluminij 9 18
3. Celje 9 16
4. Mura 9 16
5. Maribor 9 15
6. Bravo 9 11
7. CB24 Tabor Sežana 9 10
8. Domžale 9 7
9. Triglav Kranj 9 6
10. Rudar 9 4

Zmaji na nogometnem prazniku v Brežicah

10.09.2019
NK Brežice obeležil 100. obletnico obstoja

Konec preteklega tedna je v Brežicah potekal praznik nogometa. Tamkajšnji Nogometni klub Brežice, s katerim uspešno sodelujemo v Olimpiji, je s posebnim dogodkom obeležil svojo stoto obletnico obstoja.

Slovesnosti Brežičasno so se udeležili številni vplivni posamezniki iz športnega, gospodarskega in kulturnega življenja ter predstavnosti lokalne skupnosti. Med gosti so bili tudi predstavniki Nogometne zveze Slovenije, na čelu s predsednikom Radenkom Mijatovićem, pokrovitelji in podporniki kluba, med najštevilčnejšimi gosti pa smo bili tudi predstavniki NK Olimpija, ki smo v Brežicah spremljali svojega predsednika Milana Mandarića.

V slavnostnem delu dogodka se je predsednik NK Brežice, Jure Pezdirc, med drugim zahvalil predsedniku Olimpije za odlično sodelovanje in pomoč, ki jo je naš klub zagotovil v pretekli sezoni.

V drugem delu so na svoj račun prišli nogometaši Brežic in Olimpije, ki so se pomerili na revialni tekmi, ta pa se je končala s prijateljskim rezultatom 2:2.

V Olimpiji čestitamo NK Brežice za okroglo obletnico in mu želimo veliko uspehov, hkrati pa se nadejamo, da bo naše sodelovanje še naprej tako uspešno.

#verjamemvzmaje