Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Mura
Sreda, 9. 2., Stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Maribor 20 39
2. Koper 20 38
3. Olimpija 18 31
4. Bravo 20 30
5. Mura 19 29
6. Domžale 19 23
7. Celje 20 22
8. Radomlje 20 19
9. CB24 Tabor Sežana 20 19
10. Aluminij 20 19

Zmaji na polno: Po nekoliko bolj sproščeni sredi v četrtek spet dvojni program

13.01.2022
Pred zmaji je četrti dan na Hrvaškem.
Po torkovi prijateljski tekmi z Dinamom se je strokovni štab Olimpije na čelu z glavnim trenerjem Dinom Skenderjem odločil, da bo nogometaše za dobro delo 'nagradil' z nekoliko bolj sproščeno sredo.

Nogometaši so na dopoldanskem treningu sicer trenirali ’na polno’, saj je podrobna analiza pripravljalnega obračuna razkrila, da baterije niso povsem prazne, toda po kosilu je sledilo povsem prosto popoldne.

Fantje so proste urice izkoristili vsak po svoje, a toplim sončnim žarkom se je bilo težko upreti. Kavica na soncu in ob morju je prijala, da bi težko bolj. Po večerji je seveda sledil zgodnji počitek, vendarle so to priprave, ki bodo danes spet postregle s precej bolj napornim ritmom dela.

V četrtek bosta na sporedu dva treninga. Dopoldanski bo namenjen nabiranju telesne moči, popoldanski bo minil v znamenju piljenja forme in uresničevanju taktičnih zamisli na igrišču v Poreču.

Za konec dodajmo, da je v sredo zvečer Tomislav Tomić opravil podrobnejši pregled zaradi težav z mišico. K sreči poškodba ni hujše narave, zdravniška služba pa bo v kratkem ocenila, koliko časa bo moral vezist mirovati. V sredo sta se ekipi v Poreču sicer z zamudo pridružila tudi kapetan Timi Max Elšnik in Dino Špehar, ki sta imela v preteklih dneh določene zdravstvene težave.

Kapetan Elšnik bo v Poreču nadaljeval z rehabilitacijo po poškodbi in operaciji adduktorja.

ENO ŽIVLJENJE, ENA LJUBEZEN - OLIMPIJA LJUBLJANA