Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Mura 36 63
2. Maribor 36 63
3. Olimpija 36 59
4. Domžale 36 55
5. Bravo 36 45
6. CB24 Tabor Sežana 36 44
7. Celje 36 43
8. Aluminij 36 43
9. Koper 36 42
10. Gorica 36 29

Elšnik: "Jutri bo pomembno, kdo bo pustil več srca na igrišču."

08.05.2021
Kapetan, Timi Max Elšnik, pred večnim derbijem
Pred Zmaji je zelo pomembna tekma v bitki za naslov prvaka. V Stožice jutri prihaja Maribor, ki ima dve točki zaostanka. Pred večnim derbijem je svoja pričakovanja podal kapetan Olimpije, Timi Max Elšnik. 

Kapetan meni, da je pravi trenutek, da se približajo naslovu prvaka: "Definitivno zadnjih nekaj tekem rezultatsko ni bilo, kot bi so želeli. Tudi same predstave na igrišču niso zadovoljile ne nas ne navijačev, ampak verjamem, da prihaja derbi ob pravem trenutku, da se zberemo in pokažemo v pravi luči ter naredimo en velik korak k osvojitvi naslova, ki si ga vsi želimo."

Jutri ni pomembno, kdo bo oblekel dres Olimpije, vsi bodo dali svoj maksimum: "Olimpija si je vedno želela mlade, slovenske fante in letos je tega kar veliko. Upam, da so tudi navijači s tega vidika zadovoljni. To kaže, da gre klub v pravo smer. Za večni derbi pa mislim, da ni pomembno, koga bomo izbrali in postavili na igrišče. Naj bo to 18-letni fant ali 30-letnik. Vsi vemo, koliko pomenijo te tri točke in dali bomo vse od sebe. Verjamem, da bo na koncu zmaga naša."

Elšnik je mnenja, da so bili na vseh derbijih boljši od Maribora in da bo tako tudi jutri: "Mislim, da smo bili na vseh treh derbijih v letošnji sezoni boljši nasprotnik in si zaslužili zmage. Imeli smo priložnosti, da bi remije v Mariboru obrnili v našo korist. Zgodovina v aktualni sezoni je na naši strani in iz tega lahko črpamo samozavest. Jutri bo pomemben boj, kdo bo pustil več srca na igrišču in verjamem, da bomo to mi."

#verjamemvzmaje