Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Domžale - Olimpija
Sreda, 12. 5., ob 18.00, Domžale
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Olimpija 33 59
2. Maribor 33 57
3. Mura 33 56
4. Domžale 33 51
5. Koper 33 42
6. Bravo 33 41
7. CB24 Tabor Sežana 33 40
8. Aluminij 33 38
9. Celje 33 34
10. Gorica 33 26

Frelih: "Osvojili smo tri točke, kar je najbolj pomembno."

18.04.2021
Žiga Frelih po zmagi nad Gorico
Zmaji so ob vstopu v zadnjo četrtino prvenstva premagali Gorico. Po zahtevnem srečanju, ki ga je odločil Andres Vombergar, je svoj komentar podal Žiga Frelih.

Vratar Olimpije je pričakoval zahteven obračun: "Vedeli smo, da bo težka tekma. Vsako od zadnjih devetih srečanj bo zahtevno. V prvem polčasu smo imeli nekaj priložnosti, a jih nismo izkoristili. V drugem delu tekme smo uspeli doseči zadetek in osvojili tri točke, kar je najbolj pomembno."

Naslednja tekma zeleno-bele čaka že v sredo, ko se bodo v Stožicah pomerili s Koprom: "Najprej bomo naredili dobro regeneracijo, v ponedeljek pa že začnemo gledati proti sredini tekmi s Koprom. Naš cilj je osvojiti nove tri točke in tako bo vse do konca."

Že šestnajstič v letošnji sezoni Prve lige Telekom Slovenije je tekmo končal brez prejetega gola: "Zagotovo ni bilo lahko. Ko smo poskušali zabiti gol smo se odprli in tvegali, zato je zadaj ostajalo več prostora. Vse ekipe so dobre in poskušajo to izkoristiti. Vesel sem, da smo ustavili vse napade in ohranili mrežo nedotaknjeno."

Za konec se je dotaknil še neutemeljenih govoric o ogroženosti mesta glavnega trenerja: "Goran ima podporo celotne ekipe. To smo danes pokazali, ko smo dosegli zadetek. Tekmo smo odigrali tudi za njega in ponavljam, ima podporo celotne ekipe. Na igrišču bomo naredili vse za njega, da bo čim dlje z nami."

#verjamemvzmaje