Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Tekma ni določena.
Zadnje novice
Lestvica
1. Mura 36 63
2. Maribor 36 63
3. Olimpija 36 59
4. Domžale 36 55
5. Bravo 36 45
6. CB24 Tabor Sežana 36 44
7. Celje 36 43
8. Aluminij 36 43
9. Koper 36 42
10. Gorica 36 29

V novo sezono v novih dresih

26.06.2017
Zmaji predstavili novo športno opremo
Danes zgodaj popoldne smo na ljubljanskem gradu v sodelovanju z našim opremljevalcem Nike predstavili drese, ki jih bodo nogometaši Olimpije nosili v naslednji sezoni. Športna oblačila so predstavili Branko Ilić, Nik Kapun, Nathan Oduwa in Nejc Vidmar. 

Na kratko o novih dresih
Značilnost novega domačega dresa sta vrnitev k pravi zeleni barvi Olimpije in ljubljanski grb na hrbtni strani. Drugačen je tudi klubski grb, ki je tokrat v 3D obliki. Gostujoči dres se ni spremenil. Ostajamo pri prav tako tradicionalni beli barvi, ki bo Olimpijo krasila na gostovanjih, zato pa je toliko bolj poseben tretji dres. Zmaji ga bodo nosili redko, a bo zato toliko bolj poseben in zaželen. Gre za izjemno kakovostne Vapor limited edition drese, v prodajo bo šlo zgolj 100 kosov, ki bodo personalizirani s številkami od 1 do 100Na svoj račun bodo prišli tudi vratarji. Dres modela Nike Gardien je predstavil Nejc Vidmar. Nejc je po poškodbi pripravljen na največje napore, nov vratarski dres pa bo, v to smo prepričani, tako kot vedno, nadel s ponosom in častjo.Prav tako smo predstavili nov font, katerega tipografija ohranjuja duh stare in se prilagaja novim trendom ter zahtevam časa. Pri oblikovanju smo ohranili najbolj prepoznaven del - "hakelček" oziroma krempelj zmaja ter ga vizualno nadgradili. Številke so pripravljene v parametrih Uefinih zahtev in se odlično vizualizirajo.

V naši spletni trgovini shop.nkolimpija.si bodo naši navijači lahko v kratkem izbirali med novimi dresi. Posebnost bo omejena količina tretjih dresov. Na voljo jih bo zgolj 100, personaliziranih s številkami od 1 do 100. 

Pred prvo evropsko tekmo smo izpeljali tudi novinarsko konferenco, na kateri so svoje poglede in pričakovanja pred novo sezono predstavili trener Igor Bišćan, kapetan Branko Ilić in novinec v moštvu Goran Brkić.