Prijava na e-novice
Naslednja tekma
Olimpija - Domžale
Sreda, 22. 9, 20:15, Stadion Stožice
KUPI VSTOPNICE
Zadnje novice
Lestvica
1. Koper 8 19
2. Bravo 9 16
3. Olimpija 9 16
4. Mura 9 14
5. Maribor 9 13
6. CB24 Tabor Sežana 9 13
7. Celje 9 10
8. Domžale 8 10
9. Aluminij 9 7
10. Radomlje 9 5

Vstop na tekmo proti Birkirkari

20.07.2021
Prva tekma v sezoni 2021/2022
Zmaji bodo v četrtek ob 18.00 odigrali tekmo 2. predkroga kvalifikacij za UECL. Srečanje proti Birkirkari iz Malte bo odigrano v Športnem parku Šiška (Žak).

V prodaji je omejeno število vstopnic po enotni ceni 10 evrov in 5 evrov za otroke do vključno 14. leta starosti. Svojo si lahko zagotovite v uradni trgovini NK Olimpija Ljubljana v Mercator Šiška ali prek spleta na https://shop.nkolimpija.si/si/celotna-ponudba.html. Na dan tekme bo prodaja potekala na prodajnem mestu pred stadionom, če dogodek ne bo razprodan v predprodaji. Poleg prodajnega mesta se bo nahajala INFO točka, za prevzeme akreditacij in pripravljenih vstopnic (imetniki lanskih sezonskih vstopnic …).

V skladu z navodili UEFE je za dogodek predpisana obvezna personalizacija vstopnic. Pozivamo vas, da na vstopnici že vnaprej izpolnite kuponček za personalizacijo, ki ga boste ob vstopu predali varnostniku. Za vse, ki boste vstopnice kupili preko spleta, bo pred vhodom na stadion predvidena točka, kjer vam bodo hostese predale kuponček za personalizacijo, ki ga boste izpolnili na licu mesta. 

Za vstop na stadion bodo veljali vladno predpisani pogoji (PCT). Opozarjamo, da morajo imeti obiskovalci s seboj enega izmed treh spodnjih potrdil:

- Ustrezno potrdilo o cepljenju
- Potrdilo o prebolelosti (dokazilo o pozitivnem testu PCR, ki je starejši od 10 dni)
- Negativni rezultat testa PCR ali HAG ('hitri test'), ki ni starejši od 48 ur
 
Izpolnjevanje pogoja PCT ni potrebno za osebe, ki še niso dopolnile 15 let, če se tekme udeležujejo skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki.
 
Na prizorišču bo na voljo omejeno število parkirnih mest.
 
Se vidimo na Žaku!
 
#verjamemvzmaje